Diner
Voorgerechten
Vitello tonnato, rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise | € 13,50 |
Gebakken camembert met nduja en rode port | € 13,50 |
Gamba's in pernod | € 13,50 |
Gebakken sardientjes in witte wijn, confit van knoflook, tomaat, rode ui, kappertjes en olijven met bruschetta | € 13,50 |
Mezze : flatbread, kofte, baba ganoush, humus, muhammara en yoghurt dip (voor 2 personen) | € 25,00 |
Feta saganaki, gebakken feta uit de oven met olijven, citroen, oregano, pepperoni en olijfolie | € 13,50 |
Gemarineerde venkel met zalm, balsamico creme en walnoot | € 13,50 |
Warme gerechten
Ossobucco : Kalfsschenkel met sinaasappel, witte wijn, wortel, selderij en risotto | € 26,50 |
Shortrib met Parmesan polenta | € 25,50 |
Pasta gekonfijte eendenbout, met een saus van madeira, truffel en eekhoorntjesbrood | € 24,50 |
Melanzane : langzaam gegaarde aubergine uit de oven met tomaat en basilicum | € 22,50 |
Buikspek uit de oven met een zuurkoolstamppotje | € 24,50 |
Risotto met bospaddestoelen en Parmesan | € 22,50 |
Zalm, gemarineerd in honing, dijonmosterd, sojasaus, limoen met rijst en paksoi | € 24,50 |
Huisgemaakte zoetigheid
* New York cheesecake met lemon curd * Brownie met laagje Nutella * Griekse natte walnootcake * Advocaatje met slagroom Kaasplankje 10,50 | € 7,50 |